Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

Waarom EVO Hogeschool?

Praktijkgerichte logistieke post-hbo-opleidingen

De post-hbo-opleidingen van EVO Hogeschool worden vorm gegeven door managers uit het werkveld. Dus voor Logistics management door logistiek managers en MCTA door managers Compliance of Customs. Tevens zijn oud-cursisten betrokken bij de ontwikkeling van de leergangen. Zo zijn de cases bedacht door managers uit het werkveld en gebaseerd op situaties die in de praktijk voorkomen.

Speciaal geselecteerde docenten

EVO gebruikt docenten uit de praktijk, dus logistiek managers, adviseurs en klantcoördinatoren  van de belastingdienst. Met andere woorden, mensen die zeer veel praktijkvoorbeelden kennen en daardoor de lessen zeer goed herkenbaar en toepasbaar maken voor de cursisten. De docenten worden geselecteerd op kennis, praktijkervaring en de manier waarop zij lesgeven. Dit laatste moet interactief zijn en bestaan uit een groot aantal actieve werkvormen (discussies, groepsopdrachten, presentaties), want dan is het leereffect het grootst. Tevens leren cursisten op die manier het meest van elkaar.

Duidelijk en transparant

Bij de opleiding hoort een navigator die de deelnemers door de opleiding “loodst”. In de navigator staat precies aangegeven wat er van de cursisten verwacht wordt en welke leerdoelen per les bereikt worden. Tevens staan daarin de opdrachten en cases. Voor de opleidingen is bij EVO een cursuscoördinator die bij vragen de deelnemers verder helpt.

Modulaire opbouw

De leergangen van Logistics Management vormen te samen één geheel, maar zijn ook prima los te volgen. Voor iedere leergang die een cursist met voldoende resultaat afrondt, ontvangt hij/zij een certificaat. Cursisten die zes leergangen van Logistics Management of MCTA met voldoende resultaat hebben afgerond, ontvangt hij/zij een EVO-certificaat.

Bestel EVO-special Logistiek Management

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website