Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

Bijeenkomst ‘Zeevervoer: Marktontwikkelingen & Havenlogistiek’ in Antwerpen

EVO-bijeenkomst ‘Zeevervoer: Marktontwikkelingen & Havenlogistiek’ in Antwerpen

Op 11 april 2012 organiseert EVO de bijeenkomst ‘Zeevervoer: Marktontwikkelingen & Havenlogistiek’. Deze dag bent u te gast in de haven van Antwerpen waar u ontvangen wordt door de CCO van de Haven Antwerpen.

Op bezoek bij de haven van Antwerpen wordt u eerst uitgelegd wat de voordelen van de haven van Antwerpen zijn boven andere havens. Daarna krijgt u van Martin Dixon van het Engelse consultancy bureau Drewy Maritime antwoord op de vraag wat de verwachte ontwikkelingen in de markt voor het transport over zee in 2012 zijn. Tot slot geeft Richard van der Meulen van GT Nexus u een inkijk in mogelijkheden om gemakkelijker uw zeevracht te boeken.

Na de lunch maakt u een leerrijke rondvaart in de haven van Antwerpen die wordt afgesloten met een netwerkborrel aan boord. 

Laat u in één dag informeren over logistieke processen in en rondom de haven en schrijf u nu in. Wacht niet te lang met inschrijven want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Meer informatie

Neem contact op met het evenementenbureau van EVO. Telefonisch te bereiken op 079 3467 346 of maak gebruik van het reactieformulier op deze pagina.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

Belangrijke aanmeldgegevens

Evenement Bijeenkomst Havenlogistiek
Data & Locatie(s) 11-04-2012 - Haven Antwerpen
Route Antwerp Port Authority Havenhuis - Antwerpen
Tijdstip 10:00 - 17:00 uur
Prijs € 190,-
Ledenprijs € 90,-
Ledenvoordeel 53%

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website