Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

Onderdeel van de masterclass wegtransport

Workshop Transportkosten en kostentoewijzing

Wat kost nu eigenlijk het transport van mijn product naar mijn klant? 

Dit is een vraag waar veel verladers c.q. eigen vervoerders mee worstelen. 
Transportkosten kunnen soms een substantieel onderdeel uitmaken van de totale kostprijs van een product. Vandaar dat het belangrijk is om hier enig inzicht in te hebben.

Om te kunnen bepalen wat het transport naar een individuele klant kost, is het allereerst belangrijk om te weten wat een auto met chauffeur per uur en per kilometer kost. Als u dat weet, kunt u namelijk op hoofdlijnen bepalen wat u per rit of per dag aan transportkosten kwijt bent.

Maar als u dit weet hoe bepaalt u dan per individuele klant wat zijn transportkosten zijn als u te maken hebt met meerdere klanten in een rit en met verschillende afleverhoeveelheden per klant ? En hoe stelt u vast of de transportkosten die u voor een bepaalde klant maakt wel opwegen tegen de opbrengsten van deze klant?

Op al deze vragen krijgt u op 4 oktober 2017 antwoord in onze Workshop Transportkosten en –kostentoewijzing.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met ritten waarbij per rit meerdere klanten beleverd worden en de transportkosten per klant bepaald moeten worden.

Doel van de workshop

Na afloop van deze bijeenkomst bent u in staat om transportkosten per klant te bepalen en heeft u ervaring opgedaan met berekeningen die laten zien wat er met de transportkosten per klant gebeurt als er veranderingen optreden in uw distributienetwerk.

Inhoud workshop

In de workshop gaan we, na een korte introductie over de kostprijs van het transport, in op de wijze waarop transportkosten kunnen worden toegewezen aan klanten. Ook laten we u aan de hand van een rekenmodel en individuele cases zien wat er gebeurt als bepaalde klanten wegvallen, als u te maken krijgt met tijdsvensters waarbinnen geleverd moet worden of als de leverfrequentie verandert.

Meer informatie

Neem contact op met het evenementenbureau van evofenedex, telefoon 079 3467 346 of maak gebruik van het reactieformulier op deze pagina.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

Belangrijke aanmeldgegevens

Data & locaties 04-10-2017 - Zoetermeer
Tijdstip 10.00 - 15.45 uur (excl. ontvangst en borrel)
Prijs 1 dag     - € 450,-
2 dagen - € 770,-
3 dagen - € 970,-
Ledenprijs 1 dag     - € 345,-
2 dagen - € 600,-
3 dagen - € 770,-

Meld u aan voor dit evenement

Masterclass Wegtransport

Deze workshop is onderdeel van de masterclass Wegtransport. De masterclass bestaat uit drie workshops die diep ingaan op dé uitdaging van iedere verlader of transporteur: het onder controle krijgen en houden van de kosten van het wegtransport. Na het volgen van de masterclass bent u volledig in staat hierover weloverwogen beslissingen te nemen.

Alle workshops kunnen apart worden gevolgd.

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website