Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

Workshop Kostprijscalculatie

Wat kost een bestelbus of vrachtwagen nu eigenlijk?

Dit is een vraag waar veel verladers en eigen vervoerders mee worstelen. U kunt met het antwoord op deze vraag niet alleen beoordelen of u uw eigen wagenpark wel efficiënt inzet maar ook of u uw transport misschien moet uitbesteden. Ook krijgt u inzicht in of de transporttarieven die u betaalt wel realistisch zijn. Om de kosten van het eigen vervoer en van uitbesteed vervoer echter goed met elkaar te kunnen vergelijken, is het belangrijk dat de methode om de kosten van het transport te bepalen in beide gevallen hetzelfde is. 

Maar hoe ziet die methode er dan uit en welke componenten heeft u nu eigenlijk nodig om de kostprijs van het transport te berekenen?

Tijdens de Workshop Kostprijscalculatie op 7 september leert u in één dag hoe u een juiste kostprijscalculatie voor uw transport kunt maken. Daarnaast leert u waar u op moet letten bij de beoordeling van de kosten van uw eigen wagenpark en de tarieven van uw logistiek dienstverlener.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld voor iedereen die zelfstandig een kostprijscalculatie voor hun transport wil maken en hier op dit moment nog geen of weinig ervaring mee heeft.

Doel van de workshop

Na het volgen van deze workshop heeft u inzicht gekregen in wat uw eigen voertuigen nu eigenlijk per uur en kilometer kosten, bent u in staat om de transportkosten van uw eigen organisatie te berekenen en de transporttarieven van een logistiek dienstverlener beter te beoordelen.

Inhoud van de workshop

In de workshop leert u niet alleen welke gegevens u nodig heeft voor een kostprijscalculatie van uw transport. U leert ook stap voor stap hoe u zelf zo’n kostprijscalculatie kunt maken en op welke manier u uw transportkosten kunt beïnvloeden. U sluit de workshop af met een rondleiding bij gastbedrijf Meeus Transport.

Meer informatie

Neem contact op met het evenementenbureau van evofenedex, telefoon 079 3467 346 of maak gebruik van het reactieformulier op deze pagina.

Meld u aan voor dit evenement

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

Belangrijke aanmeldgegevens

Evenement Workshop Kostprijscalculatie
Datum & Locatie 07-09-2017 - Meeus Transport, Bergen op Zoom
Tijdstip 09.30 - 16.00 uur (exclusief ontvangst)
Prijs € 375,-
Ledenprijs € 275,-
Overige informatie Maximaal 24 deelnemers

Meld u aan voor dit evenement

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website