Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

Workshop ADR in de praktijk

Werken met het ADR en de wijzigingen 2017

De regelgeving voor het vervoer van gevaarlijke stoffen is constant in beweging. Elke twee jaar worden er op Europees niveau wijzigingen doorgevoerd in de complexe regelgeving. De overgangstermijn voor het doorvoeren van de meeste wijzigingen, loopt tot 1 juli 2017.

Na een reeks seminars “Gewijzigde Voorschriften ADR 2017”, biedt evofenedex een interactieve workshop aan waarbij u aan de slag gaat met de voor u actuele onderdelen en veranderingen in het ADR.

Om de workshop zo goed mogelijk af te stemmen op uw dagelijkse werkzaamheden, bepaalt u zelf de inhoud van de workshop. Op het aanmeldformulier dient u daarom aan te geven welke onderwerpen voor uw bedrijf belangrijk zijn.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Jaarverslag veiligheidsadviseur
  • Het melden van incidenten
  • Veranderingen in algemene voorschriften
  • Opmerkelijke wijzigingen in classificatie en de lijst gevaarlijke stoffen
  • Vrijstellingen (algemeen, stof specifiek, LQ en de 1000 punten regeling)
  • Etikettering en kenmerking
  • Het correct gebruik van vervoerdocumenten

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor veiligheidsadviseurs en alle specialisten op het gebied van het wegvervoer van gevaarlijke stoffen. In de dagelijkse praktijk werkt u met gevaarlijke stoffen en het is voor u noodzakelijk om de voorschriften van het ADR door te kunnen vertalen naar de praktijk.

Doel van de workshop

Na deze workshop bent u volledig op de hoogte van de gevolgen die de ADR wijzigingen op uw bedrijfsvoering hebben. Door de praktische invulling en omdat u zelf de inhoud bepaalt van deze workshop, kunt u direct met het geleerde aan de slag binnen uw bedrijf.

Meer informatie

Neem contact op met het evenementenbureau van evofenedex, telefoon 079 3467 346 of maak gebruik van het reactieformulier op deze pagina.

Meld u aan voor dit evenement

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

Belangrijke aanmeldgegevens

Evenement Workshop ADR in de praktijk 
Data & Locaties

08-06-2017 - Vianen

Tijdstip 09.30 - 13.00 uur(excl. ontvangst en lunch)
Opmerking

Om te kunnen deelnemen aan de workshop is het noodzakelijk dat u tijdens de workshop in het bezit bent van de ‘voorschriften van het ADR’ 2017 of een digitale versie hiervan

Prijs € 349,-
Ledenprijs € 249,-

Meld u aan voor dit evenement

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website