Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

Wilco Heiwegen

Wilco Heiwegen

Beleidsadviseur internationaal ondernemen

Wilco Heiwegen is belangenbehartiger in hart en nieren en werkt als beleidsadviseur/lobbyist voor het kerngebied internationaal ondernemen van EVO en Fenedex. Hij behartigt de belangen van im- en exporteurs bij Nederlandse overheden, ketenpartners en het publiek op het gebied van handelsbevordering, handelsfacilitatie, douane en internationale logistieke innovatie en andere strategische en operationele zaken die te maken hebben met grensoverschrijdend goederenverkeer.

Eerder werkte Wilco als senior consultant en manager voor PwC in Amsterdam, waar hij bedrijven adviseerde op het gebied van Governance, Risk & Compliance vraagstukken. Daarvoor was hij in de belangenbehartiging als manager verantwoordelijk voor alle economische en juridische zaken bij de ondernemersorganisaties voor de bier- en frisdrankensector (Nederlandse Brouwers & Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen). Wilco is jurist en politicoloog.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website