Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

Werken bij EVO

EVO heeft ambities jij ook?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met passie, energie en initiatief om een unieke bijdrage te leveren aan onze groei en doelstellingen. Wat je functie bij EVO ook is, je hebt een afwisselend pakket aan werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Bovendien krijg je de ruimte nieuwe ideeën aan te dragen.

Heb jij kwaliteiten? Dan kun je het ver schoppen bij EVO! Individuele groei stimuleren we met een uitgebreid pakket aan trainingen en opleidingen. Zo kun jij je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen. En voor onze toptalenten creëren we nieuwe kansen binnen onze organisatie.

In een dynamische organisatie als EVO sta je er nooit alleen voor. Teamwerk staat centraal in al onze afdelingen en productgroepen. Als organisatie zijn we breed georiënteerd, maar elke productgroep kent wel zijn eigen specialisten. Ons moderne kantoorpand weerspiegelt onze transparante werkwijze en ondersteunt de samenwerking tussen de ruim 150 EVO-professionals.

Een zakelijke cultuur met een informele sfeer

Je werkt bij ons in een zakelijke cultuur met een informele sfeer. Zelfstandigheid, afwisseling en innovatie staan centraal.

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website