Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

Keynote speaker: Mr. Abdellatif Hmam, Tunesische Vice Minister for Industry and Trade

Tunisia Trade & Investment Seminar

evofenedex organiseert op 21 april 2017, in samenwerking met de Foreign Investment Promotion Agency (FIPA) van Tunesië en de Tunesische Ambassade in Den Haag, het High Level Tunisia Trade & Investment Seminar. Op de locatie van evofenedex in Zoetermeer krijgen deelnemers de kans om rechtstreeks in gesprek te gaan met verschillende vertegenwoordigers van de Tunesische overheid.

De aantrekkingskracht van Tunesië

Tunesië ligt strategisch tussen drie grote markten, Europa, Afrika en de Arabische wereld. Door de komst van een nieuwe regering en de snelle economische ontwikkelingen van het land, richt Tunesië zich sterk op buitenlandse handel en investeringen in infrastructuur, ICT, agrofood en toerisme. Verder heeft Tunesië een goede verbindingen, een meertalige beroepsbevolking en investeringsvriendelijke wetgeving. Dit maakt Tunesië een interessante zakelijke markt voor Nederlandse bedrijven.

Sprekers

Verschillende toonaangevende sprekers zullen spreken over verschillende aspecten van de samenwerking tussen Nederlandse bedrijven en ondernemingen in Tunesië, waaronder de Tunesische viceMinister for Industry and Trade, Mr Abdellatif Hmam.

Tunesische lunch

Het seminar zal worden vervolgd door een informele netwerk-lunch waar u in gesprek raakt met collega-ondernemers. Verder krijgt u de kans om uw specifieke vragen te stellen aan de RVO, FIPA, CEPEX en andere aanwezige organisaties. Tijdens deze lunch is er ook gelegenheid om vertegenwoordigers van de Tunesische delegatie te ontmoeten.
 
Gezien de actuele politieke en economische ontwikkelingen in Tunesië en de prioriteiten van de Tunesische overheid, is dit evenement zeer interessant voor organisaties op het gebied van infrastructuur en openbare werken, havenontwikkeling, olie & gas, volkshuisvesting, automotive & aeronautics, ICT, agrofood en toerisme.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het evenementenbureau van evofenedex. Telefonisch via 079 3467 346 of maak gebruik van het reactieformulier op deze pagina.

Meld u aan voor dit evenement

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

Belangrijke aanmeldgegevens

Evenement Tunisia Trade & Investment Seminar
Data & Locaties 21-04-2017 - evofenedex Zoetermeer
Tijdstip 10.00 uur - 12.00 uur (exclusief ontvangst en Tunesische netwerklunch)
Prijs Gratis
Extra informatie Het programma van dit seminar zal geheel Engels zijn.

Aanmelden

Bijlagen

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website