Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

SCM Summit 2017

SCM Summit 2017

De SCM Summit 2017 stond in het teken van horizontaal en verticaal samenwerken. Daarbij werd het project Compose gepresenteerd en de Keten Award 2017 uitgereikt. De summit werd geleid door dagvoorzitter Johan Kerver.

Samenwerken bij Defensie

De Landmacht als inspiratiebron voor samenwerken in het bedrijfsleven? Volgens generaal Hans Damen kan de moderne maatschappij niet meer zonder netwerken en uitwisseling van informatie. "Je komt er niet alleen met militaire middelen".

Keten Award 2017

Greenflow Boskoop is de winnaar geworden van de Keten Award 2017. Het project won de prijs onder meer vanwege de goede samenwerking tussen ondernemers en overheden.

Compose

De onderzoeksfase van Compose is gestart. Prof. Ilja van Beest, prof. Goos Kant, Edwin Wenink, Michiel van Veen en prof. Jack van der Veen gaven hun kijk op het samenwerkingproject tussen verladers. Wat maakt een samenwerking tussen verladers succesvol?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een van de samenwerkingsprojecten? Neem dan contact op met Marija Vidackovic via 06 83 338 863 of mail naar m.vidackovic@evofenedex.nl.

 

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website