Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

evofenedex live in uw regio noord-west

Via uw netwerk evofenedex neemt u hindernissen weg en zorgt u voor nieuwe kansen – in de logistiek of in internationaal ondernemen. Daarom nodigt de evofenedex Regioraad Noordwest u uit voor evofenedex live in uw regio op vrijdagmiddag 23 juni. Hier gaan collega’s uit uw vakgebied samen met experts, politici en bestuurders dit problemen met stadslogistiek en export te lijf. Wij horen graag van u hoe wij ons moeten inzetten voor een excellente kwaliteit van stadslogistiek en export in Nederland.

Efficiënte stadslogistiek

Overheden en bedrijfsleven streven naar emissievrij en stille stadsdistributie in 2025, waarvoor er op dit moment al meer dan 200 initiatieven voor innovaties zijn opgezet. Naast schone en stille technieken en brandstoffen hebben we nog een andere uitdaging in de binnenstad: schaarse ruimte en slechte bereikbaarheid. Hier speelt innovatie in de keten is net zo een belangrijke rol door efficiency en bundeling. Hoe krijgen we deze complexe uitdagingen voor de verschillende vervoerstromen ingepast in de praktijk waardoor onze binnenstad centra hun aantrekkelijkheid behouden of weer terug kunnen winnen?

Export

De provincies Utrecht en Noord-Holland zijn het gevoeligst voor de brexit. Dat becijfert het ING Economisch Bureau in een verschenen rapport. ING kijkt vooral naar de export naar het Verenigd Koninkrijk. Utrecht is sterk op de Britten gericht, terwijl Noord-Holland het grootste deel van de wederuitvoer naar de Britse eilanden voor zijn rekening neemt. Welke knelpunten voorziet u of ervaart u al in uw export activiteiten naar het Verenigd Koninkrijk en hoe kunnen we mogelijke schade zoveel mogelijk beperken? 

Kennis

Heeft u vragen over vervoer, gevaarlijke stoffen, magazijnen of internationaal ondernemen? Uw evofenedex-adviseurs zijn op deze bijeenkomst aanwezig om zoveel mogelijk antwoord te geven op uw specifieke vragen.

Meer informatie

Neem contact op met het evenementenbureau van evofenedex, telefoon 079 3467 346 of maak gebruik van het reactieformulier op deze pagina.

Meld u aan voor dit evenement

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

Belangrijke aanmeldgegevens

Evenement evofenedex live in uw regio
Data & Locaties 23-06-2017 - Grand Café Soestdijk, Soest
Tijdstip 16.00 - 17.30 uur (exclusief ontvangst en netwerkborrel)
Prijs Gratis

Meld u aan voor dit evenement

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website