Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

PGS-15 checklist

Sinds 2013 heeft EVO de PGS-15 checklist beschikbaar. Deze checklist wordt gebruikt bij het toezicht op de naleving van de in PGS-15 opgenomen eisen voor de opslag van verpakte gevaarlijke stoffen. In oktober 2016 heeft er een actualisatie plaatsgevonden van PGS-15.

Richtlijn voor opslag verpakte gevaarlijke stoffen

U kunt met het behulp van de vragenlijst nagaan of er eventueel nog zaken zijn die u moet regelen. Deze controle is alleen bedoeld voor gevaarlijke stoffen in stukgoed en de opslag in kasten en inpandige of uitpandige opslagplaatsen.

Verkrijg eenvoudig een algemeen inzicht in de PGS-15 richtlijn

Deze PGS-15 checklist is opgesteld om een algemeen inzicht op het gebied van de vernieuwde PGS-15 richtlijn te verschaffen.

Indien u twijfelt over bepaalde onderdelen binnen PGS-15 neem dan contact op met EVO Bedrijfsadvies. Mail naar bedrijfsadvies@evo.nl of bel naar 079-347 333. Ook kunt u een adviseur van EVO een scan opslag gevaarlijke stoffen uitvoeren specifiek voor uw organisatie, zo voorkomt u onzekerheid bij de juiste implementatie van de wetgeving .

Deze controle is alleen bedoeld voor gevaarlijke stoffen in stukgoed en de opslag in kasten en inpandige of uitpandige opslagplaatsen.

Aanvragen PGS-15 checklist

U kunt de PGS-15 checklist eenvoudig aanvragen door het hiernaast getoonde formulier in te vullen. U ontvangt dan binnen enkele minuten de checklist in uw mailbox.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail
 

 

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website