Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

Over EVO

EVO Partnership

EVO-leden zijn actief in meer dan 300 branches en komen voor in alle soorten en maten. Maar één ding hebben ze gemeen: ze vinden in EVO de kennispartner
op het vlak van logistieke en andere ondernemersvragen. Zo helpen onze experts van ledenservice en bedrijfsjuristen meer dan 11.000 keer per jaar een lid uit de
brand bij logistieke of juridische vraagstukken.

Betrokken en bereikbaar

Jaarlijks schudden wij minstens 10.000 keer de hand van onze leden tijdens bedrijfsbezoeken. En weten 7.600 bezoekers van evenementen en opleidingen de weg naar ons kantoor in Zoetermeer of één van onze andere locaties te vinden.

Met het unieke bereik van EVO.nl, EVO magazine, EVO Logistiek, de EVO kennisnieuwsbrief, de EVO nieuwsflits en onze mailingendatabase bieden wij onze leden 24/7 toegang tot al onze kennis en informatie. Met dit crossmediale communicatiegamma weet EVO beslissers en beïnvloeders te bereiken, te boeien en te binden. En nu kunt u ook de aandacht van de EVO-leden ontvangen.

Vertrouwen en loyaliteit

De EVO-leden vallen op door hun jarenlange betrokkenheid en loyaliteit. Hierbij schenken zij EVO het vertrouwen om optimaal hun belangen te behartigen, hen te voorzien van de meest actuele kennis, of hen in contact te brengen met relevante toegevoegde waarde van EVO-partners.

Samenwerken

Onze huidige partners zoals BP, DKV en Kamsteeg Autolease kennen al het succes van een relatie met EVO. Voor elke partner zijn er tailor-made programma’s beschikbaar om succes bij de EVO-leden te garanderen.

Ook partner worden?

Laat dan hieronder een reactie achter of neem contact op met Sander Nieuwenhuizen (Senior Manager Communicatie) via s.nieuwenhuizen@evo.nl of 06-5576 3400.

Download brochure

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website