Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

Met personeel de grens over

Met de komst van allerlei nationale regelingen in diverse EU-landen, is het steeds complexer geworden om met personeel de grens over te gaan en werkzaamheden te verrichten. Zo gelden er voor een grensoverschrijdende chauffeur steeds verdergaande administratieve handelingen om te werken in de EU. Op 9 mei 2017 organiseert evofenedex een voorlichtingsbijeenkomst over wat er geregeld moet worden op het moment dat werknemers in een ander land binnen de EU werken.

Doel van de bijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst wordt aandacht besteed aan de diverse regelingen binnen de EU-landen die op dit moment van kracht zijn. Dit zijn regelingen waar ondernemingen rekening mee moeten houden als zij daar werkzaamheden verrichten.  Daarnaast zal er een specifieke regeling in Duitsland worden behandeld: vanaf 1 april 2017 zijn er namelijk nieuwe regels van kracht voor uitzendpersoneel, de zogenaamde ‘arbeitnehmerüberlassungsgesetz, AÜG’.

Voor wie is deze bijeenkomst bedoeld?

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met het te werk stellen van personeel buiten Nederland, maar wel binnen de EU. De bijeenkomst kan daarom nuttig zijn voor zowel HR-adviseurs/managers, Planners, Logistiek/Transport Managers en iedereen die te maken heeft, zowel vanuit praktijk of de zijlijn, met grensoverschrijdend personeel.

Meer informatie

Neem contact op met het evenementenbureau van evofenedex, telefoon 079 3467 346 of maak gebruik van het reactieformulier op deze pagina.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

Belangrijke aanmeldgegevens

Evenement Voorlichtingsbijeenkomst 'Met personeel de grens over'
Datum & Locatie 09-05-2017, evofenedex Zoetermeer
Tijdstip

10.00 - 12.15 uur (excl. ontvangst en broodjes)

Prijs € 199,-
Ledenprijs € 99,-

Meld u aan voor dit evenement

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website