Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

Masterclass Wegtransport

Masterclass Wegtransport

Data & locaties 04-10-2017 - evofenedex, zoetermeer
03-11-2017 - Technisch Handelsbureau Rensa BV, Didam
14-11-2017 - n.t.b.
Tijdstip 09.30 - 16.00 uur (excl. ontvangst en borrel)
Prijs 1 dag     - € 450,-
2 dagen - € 770,-
3 dagen - € 970,-
Ledenprijs 1 dag     - € 345,-
2 dagen - € 600,-
3 dagen - € 770,-

Meld u aan voor dit evenement

Drieluik wegtransport

Bent u helemaal bekend met de kosten van uw vrachtwagens? Weet u wat een vrachtwagen op jaarbasis kost? Wat zijn de kosten van het totale wagenpark per jaar? Is het de tijd om transport uit te besteden? Kortom, weet u zeker dat uw transport niet beter kan?

Kosten onder controle

Om bedrijven hierin te ondersteunen organiseert evofenedex de masterclass Wegtransport. De masterclass bestaat uit drie workshops die diep ingaan op dé uitdaging van iedere verlader of transporteur: het onder controle krijgen en houden van de kosten van het wegtransport. Na het volgen van de masterclass bent u volledig in staat hierover weloverwogen beslissingen te nemen.

De workshops kunnen ook apart worden gevolgd.

Praktijkvoorbeelden

Aan de hand van talrijke transparante praktijkcases en -voorbeelden, leert u de echte kosten van uw wegtransport kennen en krijgt u inzicht in hoe deze kosten zich verhouden tot de opbrengsten van uw klant. Zo kunt u altijd de juiste tarieven berekenen voor het transport. Ook leert u besluiten te nemen om uw transport activiteiten verder te optimaliseren. Of u nu goederen voor uzelf vervoert of voor een ander.

De workshops

4 oktober: Transportkosten en -kostentoewijzing

Wat kost een rit naar de klant eigenlijk? Leer in deze workshop wat de echte transportkosten zijn van het wegvervoer naar uw klanten. In deze interactieve sessie leert u op de juiste manier calculaties te verrichten om zo de echte kosten per rit te bepalen. Zo weet u welke prijs er uiteindelijk toegerekend kan worden per klant. Verhoog de winstgevendheid per opdracht door helder inzicht in uw kosten.

Meer over deze workshop

3 november: Eigen vervoer én vervoer voor derden

Zo min mogelijk lucht vervoeren, het voorkomen van het rijden zonder vracht. In deze workshop leert u hoe de inzet van uw wagenpark geoptimaliseerd kan worden door het vervoer van goederen voor derden. Hier komt u te weten met welke spelregels en kansen u te maken krijgt als u ook vracht meeneemt voor anderen. Zet uw wagenpark effectiever in en verlaag uw kosten.

Meer over deze workshop

14 november: Wegtransport zelf doen of uitbesteden

Beheers uw transportkosten. Krijg de controle door het transport volledig zelf te doen of juist volledig uit te besteden. In deze workshop leert u hierin een weloverwogen beslissing te nemen. Besparen of investeren, u krijgt helder inzicht in het rendement van deze beide keuzes.

Meer over deze workshop

De docent en gastsprekers

De workshops staan onder de deskundige leiding van Ton Mooren, bedrijfsadviseur bij evofenedex.

Ton Mooren is sinds maart 2010 bij evofenedex werkzaam als bedrijfsadviseur. Ton heeft ruime ervaring in zowel het beroepsgoederenvervoer als het eigen vervoer en heeft diverse bedrijven geholpen de inzet van hun wagenpark te optimaliseren. Deelgebieden waarop Ton met name werkzaam is, zijn transportkostenonderzoeken, het begeleiden van transporttenders, het begeleiden van bedrijven die de Lean & Green Award willen halen en het uitvoeren van emissie-onderzoeken. Ook voor andere vragen op het gebied van wagenparkbeheer, transport en CO2-reductie staat hij tot uw beschikking.

Verder zullen tijdens deze masterclass de volgende personen als docent c.q. gastspreker een bijdrage leveren:

  • Een medewerker van Ortec treedt op als docent tijdens de “Workshop Transportkosten en –kostentoewijzing”.
  • Fred Hoozemans, ledenadviseur bij evofenedex. Fred is al meer dan 15 jaar werkzaam bij evofenedex. Binnen evofenedex houdt Fred zich o.a. bezig met de dossiers Kostenontwikkelingen wegvervoer, Wegenverkeerswet, Vervoerwet e.d. Jaarlijks brengt hij de kostenontwikkelingen in het wegvervoer in beeld. Samen met Ton is hij docent tijdens de “Workshop Eigen vervoer én vervoer voor derden” en de “Workshop Wegtransport zelf doen of uitbesteden”.
  • Job Schouten, directeur logistiek, bij Rensa. Job zal als gastspreker tijdens de “Workshop Eigen vervoer én vervoer voor derden” ingaan op het waarom en hoe Rensa voor derden is gaan vervoeren.

Meer informatie

Neem contact op met het evenementenbureau van evofenedex, telefoon 079 3467 346 of maak gebruik van het reactieformulier op deze pagina.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website