Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

Masterclass Vervoersbewegingen in uw stad

Stedelijke distributie moet slimmer, schoner en duurzamer. Dat is de oplossing voor een stad die steeds meer uit haar voegen barst.

"Alleen door de citylogistiek slimmer, duurzamer en schoner te maken, wordt de schaarse ruimte in de stad eerlijker verdeeld en verbetert de luchtkwaliteit"

Walther Ploos van Amstel, lector Hogeschool van Amsterdam (HvA)

In samenwerking met de gemeente Utrecht, de Hogeschool van Amsterdam en de Hogeschool Windesheim organiseert evofenedex twee masterclasses voor medewerkers van gemeenten die zich bezig houden met de logistieke vraagstukken in hun eigen gemeente. U kunt kiezen voor een masterclass bij Hema in Utrecht of Ahold Delhaize Zaandam.

De stad vraagt om bevoorrading die steeds fijnmaziger en just-in-time is. Het aantal restaurants en afhaalwinkels neemt toe, en die hebben ad hoc voorraad nodig. Maar ook consumenten vragen hierom: we shoppen steeds meer via internet, en we worden ouder, wat meer thuisbezorgingen met zich meebrengt. Naast het koeltransport en pakketten zijn bouw, facilitair, retail en afval belangrijke stromen in de stad. Deze stromen hebben verschillende kenmerken en vragen om een andere aanpak naar efficiëntere distributie en vergroeningsaanpak.

Noodzaak

Om te zorgen dat maatregelen zo goed mogelijk aansluiten op de knelpunten in de stad, maar ook bij de logistieke stromen, is het belangrijk dat de diverse stromen en potentiële maatregelen goed in beeld worden gebracht. Er zijn recent diverse hulpmiddelen gepubliceerd, waar u in uw gemeente uw voordeel mee kan doen. De masterclass staat stil bij de Handreiking Stedelijk Goederenvervoer , menukaart beschikbare zero-emissie brandstoffen en voertuigen , Outlook Citylogistics en verschillen tussen het profiel van het eigen vervoer en beroepsgoederenvervoer.

Voor wie is deze masterclass bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor medewerkers van gemeente die zich bezig houden met de logistieke vraagstukken in hun gemeente. U heeft de mogelijkheid om per betaalde inschrijving een collega mee te nemen, zo kan dit beleid multidisciplinair worden ontwikkeld, denk bijvoorbeeld aan uw collega van de afdeling milieu of economie.

Doel van de bijeenkomst

U kunt tijdens deze masterclass uw kennis up to date maken, om vervolgens met het stedelijk goederenvervoer beleid in uw gemeente aan de slag te gaan.

Meer informatie

Neem contact op met het evenementenbureau van evofenedex, telefoon 079 3467 346 of maak gebruik van het reactieformulier op deze pagina.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

Belangrijke aanmeldgegevens

Evenement Masterclass Vervoersbewegingen in uw stad
Datum & Locatie

28-08-2017 - Ahold Delhaize Zaandam
OF
05-09-2017 - Hema Utrecht 

Tijdstip 10.00 - 15.30
Prijs € 550
Ledenprijs € 350

Meld u aan

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website