Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

lokale lobby, actief netwerken en kennisuitwisseling

Actief in uw regio

evofenedex is altijd dichtbij. In uw provincie, streek, stad en gemeente treft u een waardevol netwerk van evofenedex-leden aan. Een netwerk dat ons dagelijks voedt met lokale wensen en problemen. Bijvoorbeeld omdat lokale regels onnodig ingewikkeld zijn. Of omdat de regio slecht bereikbaar is.

Wij behartigen uw belangen bij gemeentes en provincies, en praten namens u met politici en raadsleden. Gewapend met de kennis van uw lokale frustraties of ideeën; zo zijn wij uw stem in de regio, en kunt u weer zorgeloos ondernemen.

Bekijk de resultaten van vorig jaar

Onze vijf regioraden zijn daarbij uw vertegenwoordiging in de regio. Ondernemers als u, die met de dagelijkse knowhow over logistiek, ondernemen en internationale handel met ons sparren over onze producten en diensten. En met ons bepalen wat uw speerpunten zijn, bijvoorbeeld in het vechten voor slimmere regelgeving. Vragen over hoe u kunt bijdragen of uw stem kunt laten horen? Neem contact op met uw regioadviseur.

 

Regioraden

Samen met evofenedex lokale hindernissen wegnemen die uw werk onnodig remmen? Met collega-leden in uw regio sparren over kansen, slimme innovaties of samenwerkingen? Sluit dan eens aan bij één van de Regioraden of laat uw stem horen

Onze vijf Regioraden:

  1. Regioraad Noordwest: Noord-Holland, Utrecht en Flevoland
  2. Regioraad Noord: Groningen, Friesland en Drenthe
  3. Regioraad Zuidwest: Zuid-Holland en Zeeland
  4. Regioraad Oost: Gelderland en Overijssel
  5. Regioraad Zuid: Noord-Brabant en Limburg

Meer weten? Neem dan contact op met de adviseur in uw regio.

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website