Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

EVO-Ledenservice

Vertrouw op 75 jaar logistieke kennis

U kunt gratis terecht voor al uw logistieke en ondernemersvragen bij de specialisten van EVO-Ledenservice. Krijg praktische antwoorden die uw bedrijf verder op weg helpen.

Het antwoord op al uw vragen

EVO heeft het antwoord op uw vragen, over alle denkbare onderwerpen die het ondernemerschap raken. Bijvoorbeeld over personeel en bedrijf, vervoer en kosten, de bestel- en vrachtauto of export en import.

Maar ook als het gaat over voorwaarden, contracten, verzekeringen, magazijnbeheer en intern transport. Ongeacht de vraag: EVO-Ledenservice helpt u snel en adequaat bij het vinden van een praktische oplossing.

Met 75 jaar ervaring, direct zekerheid

EVO-Ledenservice heeft de beschikking over 75 jaar logistieke kennis. Dat geeft u de zekerheid van een snel en adequaat antwoord op uw vraag.

Voor vragen neemt u direct telefonisch contact op met EVO-Ledenservice. Bereikbaar tijdens kantooruren op 079 - 3467 346 of vul het hiernaast getoonde vragenformulier in. Een EVO-adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ook voor gratis juridisch advies

Heeft u rechtsbijstand nodig of heeft u juridische vragen? Ook hiervoor kunt u als lid gratis bij  EVO terecht. Met een deskundig team van bedrijfsjuristen wordt direct duidelijkheid in uw situatie gebracht

Gratis voor leden: EVO-Bedrijfsjuristen

Vragen van leden

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website