Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

Kennisbank

Kennis en informatie over Personeel en organisatie

EVO voorziet haar leden van de meest relevante logistieke kennis. Direct toepasbaar in uw bedrijf. Bekijk hieronder de dossiers over personeel en organisatie voor kennis waar momenteel de meeste vraag naar is. 

Altijd actueel

Bedrijven moeten blijvend investeren in (nieuwe) kennis. Ook is het noodzakelijk op verschillende terreinen kennis te verdiepen en te benutten en vraag gestuurd kennis te ontwikkelen voor een duurzame concurrentiepositie. Het vereist kwalitatief goede scholing zodat kennis en vaardigheden die  zijn opgedaan in het onderwijs en in het werkzame leven goed blijven aansluiten bij de vraag op de (toekomstige) arbeidsmarkt. Ook EVO verzorgt diverse opleidingen van heftruckchauffeur tot post HBO Logistiek management (zelfs in het buitenland).  Maandelijks vinden er evenementen plaats waarin het menselijk kapitaal onderwerp van gesprek is. Of het nu gaat om veiligheid, arbo, personeel,  leiderschap, flexibilisering, heel vaak staat de mens centraal, zíj zijn het die het verschil maken.

Bewerkersovereenkomst model

Wet bescherming persoonsgegevens

juridisch

Download

Test de veiligheid van uw personeel

Hoe veilig ben jij?

Check

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website