Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

Gratis voor leden

EVO-Bedrijfsjuristen

Juridisch advies voor ondernemers

Leden kunnen terecht bij EVO-Bedrijfsjuristen voor alle juridische vragen en problemen, waar zij als ondernemer tegenaan lopen. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over contracten, de inzet van personeel of hulp bij bezwaarschriften. Dit geldt ook bij uitstek wanneer u benadeeld wordt door transportschades of in handelskwesties. 

Juridische vragen? Bel direct 079 - 3467 346

Kosteloos advies en informatie

EVO-Bedrijfsjuristen informeert, adviseert en bemiddelt kosteloos. Dat geldt ook voor het voeren van verweer bij geschillen. Hiermee dekt u via het lidmaatschap al de meest voorkomende conflicten af. Onze dienstverlening loopt tot aan een gerechtelijke procedure.

Maar mocht een juridisch geschil toch tot een kortgeding of rechtszaak komen, dan kunt u gebruik maken van de voordelige EVO Juridisch Compleet-polis. Via deze polis wordt uw de zaak overgedragen aan de advocaten en juristen van SRK Rechtsbijstand of een jurist of advocaat van uw eigen voorkeur.

“EVO levert uw eigen bedrijfsjurist”

Waarmee kan ik terecht?

Enkele voorbeelden van zaken waarmee u terecht kunt bij EVO-Bedrijfsjuristen:

  • uitleg van wet- en regelgeving
  • advisering bij aangaan van een contract
  • aanpassing van huidige contracten of algemene voorwaarden
  • advisering en bemiddeling bij een (dreigend) conflict
  • advies over de haalbaarheid van een ingenomen standpunt

Uitgebreid juridisch advies

Ook voor uitgebreide adviesopdrachten bent u bij EVO-Bedrijfsjuristen aan het goede adres. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van contracten of het begeleiden van onderhandelingen. Deze meer arbeidsintensieve advisering wordt aanvullend aangeboden boven het lidmaatschap. De bedrijfsjuristen van EVO gaan dan u aan de slag tegen een speciaal ledentarief van € 145,- per uur. 

Bekijk al onze juridische adviesdiensten

Juridische vragen beantwoord

Modelcontracten en brieven

EVO-Bedrijfsjuristen helpen u graag met het opstellen van het juiste contract of de juiste brief naar uw personeel, opdrachtgevers en afnemers. 

Overzicht modelbrieven en -contracten

Team EVO-Bedrijfsjuristen

Het team EVO-Bedrijfsjuristen bestaat uit vier mensen die allen hoogwaardig juridisch zijn opgeleid en een aantal jaren ervaring hebben in de ondernemerspraktijk. Zij zijn u graag van dienst bij uw juridische vragen of problemen.

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website