EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu

Transport en logistiek

Dirk Speksnijder Transport BV

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn een middelgroot familiebedrijf met Adriaan Speksnijder als 3de generatie directeur/eigenaar. De betrouwbare logistieke partner met een modern wagenpark en goed opgeleide chauffeurs. Bij ons heeft flexibiliteit en kwaliteit de hoogste prioriteit. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag operationeel, en kunnen zodoende altijd inspelen op uw logistieke wensen. Met moderne automatiseringssoftware op kantoor (TMS/WMS), wat real-time communiceert met de boordcomputers in onze voertuigen, zijn we in staat om snel in te spelen op de last-minute opdrachten.

Geconditioneerd logistiek

Bent u een fabrikant, importeur, exporteur of groothandel dan bieden wij u de faciliteiten om uw producten gekoeld door ons te laten ophalen, eventueel ook op te slaan en te distribueren naar uw afnemers in de Benelux. Internationaal werken wij samen met collega bedrijven uit de meeste omringende landen, waarmee wij dagelijks goederen uitwisselen. Onze agenten behoren in hun land altijd tot de gerenommeerde ondernemingen.

Sierteelt logistiek

Bent u een kweker of exporteur dan bieden wij u de faciliteit om uw producten door ons gekoeld of verwarmd door ons te laten ophalen, eventueel ook op te slaan en te distribueren (gedurende de 24 uur per dag) naar de diverse veilingen en nabijgelegen exporteurs. Daarnaast behoort ook tot de mogelijkheden om uw sierteelt producten te distribueren binnen de Benelux, zowel de groen producten alsmede de “hard-ware” producten, naar tuincentra, bouwmarkten, retail en overige ontvangers.

Gekoelde opslag

Tijdens opslag (+3 °C) in ons modern magazijn beheren wij uw goederen op de gewenste hoeveelheden en THT. Daarnaast verzorgen wij voor u de totale in-/uitslag en verzending maar ook eventuele ompakwerkzaamheden. Uw gegevens kunnen bij ons digitaal worden ingelezen in het TMS systeem, en wij verzorgen tevens de verzending van de DESADV berichten en bijgesloten SSCC labels.

Transport op maat

Voor bepaalde opdrachtgevers is maatwerk in transport de beste oplossing. U bepaalt dan vooral zelf wat en wanneer er wordt vervoerd. Dirk Speksnijder levert daarbij steeds het juiste materiaal met de juiste chauffeurs. U profiteert daarbij van onze schaalvoordelen en flexibiliteit. Hiervoor hanteren wij diverse standplaatsen in Nederland, waarbij voertuigen dicht bij de opdrachtgever gestationeerd zijn.

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

Dirk Speksnijder Transport BV in het kort

  • Geconditioneerd (koel/vries/warm) transport/distributie netwerk
  • Meerdere standplaatsen in Nederland
  • Modern automatiseringssysteem
  • Eigen wagenpark met onderhoud in eigen beheer
  • Jaarlijks terugkerende in eigen beheer chauffeurs opleidingen

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 0172 - 23 56 78!

Adres Duitslandlaan 32
Postcode 2391 PA 
Plaats Hazerswoude-Dorp
Telefoon 0172 - 23 56 78
E-mail info@dspeksnijder.nl

Welkom bij EVO

De enige belangenbehartiger voor verladers, sinds 1940

Kunnen wij u helpen?