Fulfilment Solutions voor uw webwinkel

Webwinkel Fulfilment

Fulfilment Solutions is de professionele en flexibele dienstverlener op het gebied van webwinkellogistiek. Het dienstenpakket is breed georiënteerd en strekt zich van betrouwbare en stipte e-fulfilment tot hoogwaardige en complete e-commerce. Voor welk deel van uw webwinkellogistiek u Fulfilment Solutions ook inschakelt, al onze diensten hebben gemeen dat u er als opdrachtgever geen enkel omkijken naar heeft en dat uw klanten zich stipt bediend weten. Your performance, our performance, zeggen wij dan ook.

E-fulfilment

Onder e-fulfilment verstaan wij de complete orderafhandeling van uw internetbestellingen, zowel fysiek als administratief. Het traject bestaat uit de ontvangst en opslag van goederen, orderpicking en verzendklaar maken. Dit wordt naar behoefte uitgebreid met value added services als verpakken, ompakken, labellen, prijzen en het neutraal maken van goederen. Ook retourenmanagement en voorraadbeheer behoren tot de mogelijkheden. Al deze processen zijn slim en slank ingericht, om tegemoet te komen aan levertijden vanaf 24 uur.

E-commerce

E-commerce is een uitbreiding van de toch al complete dienst e-fulfilment. Hierbij draait het om alle backoffice activiteiten rondom uw internetbestellingen. Zo verzorgen wij voor u vriendelijk en beleefd de receptiefunctie of zelfs de customer services. In aanvulling daarop kunnen wij ook uw webshop ontwerpen, bouwen en beheren. Uiteraard pakken wij in dit traject op uw verzoek ook de administratieve processen mee, zoals facturatie, debiteurenbeheer en rapportagemanagement.

Hoewel de diensten e-fulfilment en e-commerce beiden breed en kwalitatief hoogwaardig van opzet zijn, staat Fulfilment Solutions toch garant voor een aantrekkelijk kostenniveau. Dit komt door de basis van onze dienstverlening: een intelligent en zeer praktisch automatiseringssysteem, dat zijn toegevoegde waarde reeds voor vele logistieke diensten bewezen heeft. Fulfilment Solutions borduurt hier op voort, om u zo precies de betrouwbaarheid en flexibiliteit te leveren die u nodig heeft om van uw klanten  wederkerende klanten te maken. Wij beloven het niet voor niets: Your performance, our performance!

Pagina Afdrukken
Verzenden per mail

Fulfilment Solutions in het kort

E-fulfilment:

 • Ontvangst en opslag goederen
 • Value added services
 • Orderpicking
 • Verzendklaar maken
 • Retourenmanagement
 • Voorraadbeheer

E-commerce:

 • E-fulfilment
 • Receptiefunctie
 • Customer services
 • Webwinkel: ontwerp, bouw en beheer
 • Facturatie, debiteurenbeheer, rapportagemanagement

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden.

Adres Schillingweg 50
Postcode 2153 PL
Plaats Nieuw-Vennep
Telefoon +31 (0)252 - 62 89 00
E-mail info@fulfilmentsolutions.nl

Advertentiedisclaimer

Reageer naar deze aanbieder

EVO-lid*
EVO helpt ondernemers verder op weg.
 

Bel EVO-Ledenservice op 079 3467 346.

Neem contact op
 

Niet te missen nieuws.
Abonneer u gratis.

Aanmelden
 

Praktisch en direct uitvoerbaar advies.

Aanvragen
 

Eén vuist voor ondernemend Nederland.

Bekijk resultaten
 

Gratis ondersteuning van EVO-Bedrijfsjuristen.

Stel uw vraag
 

Leren, besparen en profiteren met EVO.

Word lid
 
Aangesloten bij
European Shippers Council Green Freight Cedeo Erkend Bewust Veilig Stichting Post HBO
Volg ons
Vragen?  Bel EVO 079 3467 346 of mail evo@evo.nl