Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

EVO Zomerschool 2017

Code 95 pakketten

EVO heeft speciaal voor bedrijven die nog uren missen voor de code 95 nascholingsverpiching de EVO Code 95  Zomerschool opgericht. Tijdens de zomerschool kunnen chauffeurs in één week van 4 dagen (7 uur per dag) tegen uitzonderlijke lage tarieven hun code 95 theorieverplichting behalen. Maar ook kunnen chauffeurs tegen een sterk gereduceerd tarief de praktijktraining volgen. 

U kunt er ook voor kiezen om één module van de totale zomerschool af te nemen. Klik op aanmelden om uw voorkeur aan te geven

Inschrijven voor deze opleiding

In 1 week opgeleid!

Het zomerschoolpakket bestaat uit de volgende theorietrainingen: 

  • Training digitale tachograaf
  • Training fysieke belasting
  • Training leefstijl
  • Training communicatieve vaardigheden voor chauffeurs
  • Training theorie heftruck

En is aan te vullen met:

  • Diverse praktijktrainingen

Praktijkgedeelte

In samenwerking met het NIV kunnen chauffeurs vervolgens ook het praktijkgedeelte van de code 95 behalen. Deze praktijktraining wordt dan in samenspraak met de chauffeur ingepland op een later tijdstip.

Pakketten

Zoetermeer - 6-6 t/m 9-6
Utrecht - 3-7 t/m 10-7

Flexibel

Dit pakket is flexibel in te delen, zo kunt u: 

  • Meerdere chauffeurs binnen één bedrijf gebruik laten maken van één pakket.
  • Meerdere pakketten per bedrijf aanschaffen. 
  • U kunt trainingen apart aanschaffen (uitgezonderd de praktijktraining) 

Al vanaf €750,- per chauffeur

28 uur theorie pakket:

Prijs: €1.130,- €850,-
EVO-ledenprijs: €955,- €750,-
Korting: 20%

Uitbreiding 7 uur praktijk:
Prijs: €295,-

Deze bedragen zijn exclusief CCV bedragen a  €20,- (€25,- voor niet-leden) per deelnemer per dag.

Data & Locatie(s)

De pakketten bestaan allemaal uit 4 dagen. Bij het aanmelden kunt u ook uw eigen pakket flexibel instellen. Als u ervoor kiest om uw pakket uit te breiden met 7 praktijkuren, bent u in totaal 5 dagen bezig.

Locaties

Zoetermeer - 6-6 t/m 9-6
Utrecht - 3-7 t/m 10-7

Veelgestelde vragen

Krijg ik ook de praktijktraining in één week?
EVO biedt zelf geen praktijktrainingen aan. Hiervoor werken wij nauw samen met het NIV (Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid). De planning en locatie van de praktijktraining geschiedt in overleg met NIV. Ook voor deze periode hebben wij met NIV een speciale zomerprijs: €295,00. 

Heftruck
Met de afname van het Code 95 pakket kunt  u ook een voucher ontvangen waarmee u tegen hetzelfde gereduceerde tarief de praktijktraining heftruck kan volgen. U kunt dit ook doen na 10 september, dan tellen deze uren meteen weer mee voor de volgende code 95 nascholingsperiode.

Ik wil graag gebruik maken van de zomerschool. Maar ik kan één dag of meerdere dagen niet deelnemen. Zijn er alternatieven?
Wanneer u één dag of meerdere dagen niet kan volgen, dan is er een alternatief. U kunt dan kiezen om deze training op een ander tijdstip te volgen. Op de Code 95 kalender ziet u de data en opleidingen die beschikbaar zijn. Let op: dit kan wel inhouden dat deze opleiding op een locatie is die verder weg is dan uw eerste voorkeur. Als u bijvoorbeeld de zomerschool in Utrecht volgt en u wil een dag ergens anders trainen, dan kunt u terecht komen in Venlo of een andere locatie. Neem contact op met de administratie via 079-3466 990 om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil niet alle dagen volgen, maar bijvoorbeeld 2 opleidingsdagen. Kan dat?
Ja, dat kan. Alleen neemt de hoeveelheid korting die u ontvangt dan wel af. U betaalt dan €200,- per opleiding indien uw bedrijf EVO-lid is. Niet-leden betalen €225,- per opleiding. Indien u deze opleidingen apart wilt aanschaffen, neem dan contact op met onze administratie via 079-3466 990

Ik wil meerdere mensen uit mijn bedrijf gebruik laten maken van 1 zomerschoolpakket. Kan dat?
Ja, dat kan. U kunt bijvoorbeeld één medewerker de digitale tachograaf laten volgen. Een andere medewerker de theorie training heftruck en de laatste medewerker de overige 2 dagen. U schaft het pakket aan, u kiest zelf op welke wijze u deze dagen invult. Let op: u kunt dit niet online bestellen. Bel even met onze administratie op 079-3466 990.

Hoeveel deelnemersplekken zijn er per pakket beschikbaar?
Er is ruimte voor 16 deelnemers per opleiding.

Wanneer weet ik of de zomerschool doorgang heeft?
De zomerscholen van Utrecht en Zwolle van 25-7 t/m 28-7 gaan door. De zomerscholen in Utrecht en Zoetermeer in augustus is nog niet zeker.

Waarom is er geen praktijktraining van de heftruck?
EVO heeft met het samenstellen van de zomerschool een veelzijdig pakket willen aanbieden tegen de laagst mogelijke prijs. Normaliter is bij EVO de volledig heftrucktraining voor 2 dagen €380,-  voor leden en €530,- voor niet-leden. Deze training is nu in tweeën gedeeld in het theorie en het praktijk gedeelte om de prijs zo laag mogelijk te houden maar tegelijkertijd wel te voldoen aan de code 95 uren.

Ik wil dit pakket graag op mijn eigen werklocatie. Kan dat?
Er zijn diverse mogelijkheden hoe wij u hier mee kunnen helpen, neem contact op met onze opleidingsadviseurs, zij helpen u graag verder.

Gaan jullie in augustus ook nog zomerscholen aanbieden?
Dit zijn we momenteel aan het overwegen. We zien veel animo voor de huidige geplande opleidingsdagen. Indien u hier interesse in heeft stuur dan een mail naar f.van.maanen@evo.nl .

Contact en meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het zomerpakket? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 079-3466 990 of laat uw reactie achter via onderstaand reactieformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website