Het algemene telefoonnummer van EVO is op het moment niet te bereiken. Voor dringende vragen kunt u 06 5576 3405 bellen.
EVO
079 - 3467 346 E-mail Menu
Evo.nl gaat binnenkort verder als evofenedex.nl

EVO Zomerschool 2017

Code-95 pakketten

Tijdens de zomerschool kunnen chauffeurs in één week van 4 dagen (7 uur per dag) tegen uitzonderlijke lage tarieven hun code-95 theorieverplichting behalen. Maar ook kunnen chauffeurs tegen een sterk gereduceerd tarief de praktijktraining volgen.

Zo weet u zeker dat u zich de komende jaren totaal niet meer druk hoeft te maken over de code -95 verplichting. En u krijgt de opleidingen tegen de scherpste prijs.

U kunt er ook voor kiezen om één module van de totale zomerschool af te nemen. Klik op aanmelden om uw voorkeur aan te geven.

Inschrijven voor deze opleiding

In 1 week opgeleid!

Het zomerschoolpakket bestaat uit de volgende theorietrainingen: 

  • Training digitale tachograaf
  • Training fysieke belasting
  • Training communicatieve vaardigheden voor chauffeurs
  • Training theorie heftruck

En is aan te vullen met:

  • Diverse praktijktrainingen

Praktijkgedeelte

In samenwerking met het NIV kunnen chauffeurs vervolgens ook het praktijkgedeelte van de code-95 behalen. Deze praktijktraining wordt dan in samenspraak met de chauffeur ingepland op een later tijdstip.

Pakketten

Utrecht - 3-7 t/m 10-7

Flexibel

Dit pakket is flexibel in te delen, zo kunt u: 

  • Meerdere chauffeurs binnen één bedrijf gebruik laten maken van één pakket.
  • Meerdere pakketten per bedrijf aanschaffen. 
  • U kunt trainingen apart aanschaffen (uitgezonderd de praktijktraining) 

Al vanaf €750,- per chauffeur

28 uur theorie pakket:

Prijs: €1.130,- €850,-
EVO-ledenprijs: €955,- €750,-
Korting: 20%

Uitbreiding 7 uur praktijk:
Prijs: €295,-

Deze bedragen zijn exclusief CCV bedragen a  €20,- (€25,- voor niet-leden) per deelnemer per dag.

Data & Locatie(s)

De pakketten bestaan allemaal uit 4 dagen. Bij het aanmelden kunt u ook uw eigen pakket flexibel instellen. Als u ervoor kiest om uw pakket uit te breiden met 7 praktijkuren, bent u in totaal 5 dagen bezig.

Locaties

Utrecht - 3-7 t/m 10-7

Veelgestelde vragen

De code-95 termijn is toch al verlopen?
Dat klopt. Maar elke vijf jaar start er een nieuwe termijn. Zo hebben in de zomer van 2016 zeer veel bedrijven last-minute hun code-95 behaald en enkelen konden zelfs geen opleidingsplek meer vinden. Wij adviseren daarom al te beginnen met de verplichte opleidingen. Onze opleidingen hebben namelijk ook als doel om chauffeurs beter te maken in hun dagelijks werk en daar heb je dan als bedrijf ook jaren plezier van. En dat kan je maar beter zo vroeg mogelijk doen. 

Krijg ik ook de praktijktraining in één week?
evofenedex biedt zelf geen praktijktrainingen aan. Hiervoor werken wij nauw samen met het NIV (Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid). De planning en locatie van de praktijktraining geschiedt in overleg met NIV. Ook voor deze periode hebben wij met NIV een speciale zomerprijs: €295,00. 

Heftruck
Met de afname van het code -95 pakket kunt  u ook een voucher ontvangen waarmee u tegen hetzelfde gereduceerde tarief de praktijktraining heftruck kan volgen. U kunt dit ook doen na 10 september, dan tellen deze uren meteen weer mee voor de volgende code-95 nascholingsperiode.

Ik wil graag gebruik maken van de zomerschool. Maar ik kan één dag of meerdere dagen niet deelnemen. Zijn er alternatieven?
Wanneer u één dag of meerdere dagen niet kan volgen, dan is er een alternatief. U kunt dan kiezen om deze training op een ander tijdstip te volgen. Als u bijvoorbeeld de zomerschool in Utrecht volgt en u wil een dag ergens anders trainen, dan kunt u terecht komen in Venlo of een andere locatie. Neem contact op met de administratie via 079-3466 990 om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil niet alle dagen volgen, maar bijvoorbeeld 2 opleidingsdagen. Kan dat?
Ja, dat kan. Alleen neemt de hoeveelheid korting die u ontvangt dan wel af. U betaalt dan €200,- per opleiding indien uw bedrijf evofenedex-lid is. Niet-leden betalen €225,- per opleiding. Indien u deze opleidingen apart wilt aanschaffen, neem dan contact op met onze administratie via 079-3466 990

Ik wil meerdere mensen uit mijn bedrijf gebruik laten maken van 1 zomerschoolpakket. Kan dat?
Ja, dat kan. U kunt bijvoorbeeld één medewerker de digitale tachograaf laten volgen. Een andere medewerker de theorie training heftruck en de laatste medewerker de overige 2 dagen. U schaft het pakket aan, u kiest zelf op welke wijze u deze dagen invult. Let op: u kunt dit niet online bestellen. Bel even met onze administratie op 079-3466 990.

Hoeveel deelnemersplekken zijn er per pakket beschikbaar?
Er is ruimte voor 16 deelnemers per opleiding.

Ik wil dit pakket graag op mijn eigen werklocatie. Kan dat?
Er zijn diverse mogelijkheden hoe wij u hier mee kunnen helpen, neem contact op met onze opleidingsadviseurs, zij helpen u graag verder.

Gaan jullie in augustus ook nog zomerscholen aanbieden?
Dit zijn we momenteel aan het overwegen. We zien veel animo voor de huidige geplande opleidingsdagen. Indien u hier interesse in heeft stuur dan een mail naar f.van.maanen@evo.nl .

Contact en meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het zomerpakket? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 079-3466 990 of laat uw reactie achter via onderstaand reactieformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

evofenedex

360° logistiek & internationaal ondernemen

Bekijk tijdelijke website